Ihan ensiksi, kivaa kun pääsi taas kouluun! On se vaan näin.

Eli lyhyesti itsestäni kertoen, opiskelen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa tradenomiksi. Olen Iitistä, työni liittyy kiinteistöjen hallinnointiin isännöinnin piirissä. Olen isännöitsijän oikea kätönen ja omia talojakin on pari. Samalla avustan yhdistyksiä (hyvin pieniä sellaisia) saamaan taloutensa kirjoihin ja kansiin.

Tradenomiksi opiskelu alkoi tammikuussa 2017 ja nyt siis on syyskausi alussa ja blogin -pyöritys jatkuu. Nyt toisella alustalla kuin keväällä, koin aikaisemmin käyttämäni Bloggerin hankalaksi tiliasetusten vuoksi,  mutta vaihtelu virkistää. Antakaa kokeneemmat armoa, sillä ei tämä ihan virheettä käynnisty. Joka kerralla bloggaamisesta lisää oppien.

Mutta sellaista toivetta esitän, että jos kurssi on mahdollista suorittaa verkossa, pitäisi kouluttajan varmaan kiinnittää huomiota teknisiin asioihin varsinkin kun kyseessä on DIGITALISAATIOTA käsittelevä kurssi. Ei tästä sen enempää. Alan tutustua annettuihin aineistoihin ja muiden blogeihin pikkuhiljaa. Pienet paineet tuli Ninan blogiohjeesta, mutta yritetään.